Povestea neștiută a Ramonei de la Clejani „M-am căsătorit la vârsta de 15 ani” Când l-a văzut ultima oară pe tatăl său, Ioniță de la Clejani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 iun 2024, 05:30

Ramona de la Clejani, despre întâlnirea cu Ioniță de la Clejani

Sursa: Instagram- Ramona Clejani Official/ Ioniță de la Clejani

Ramona de la Clejani are o poveste de viață dureroasă, însă a reușit să găsească puterea de a zâmbi. Ce spune Ramona despre tatăl care nu a recunoscut-o niciodată.

În cadrul emisiunii “Online Story by Cornelia Ionescu”, Ramona de la Clejani și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria, dar și despre relația cu adevăratul ei tată, Ioniță de la Clejani.

Ramona de la Clejani a avut parte de o copilărie grea

Crescută fără dragostea de tată, Ramona de la Clejani a avut parte de o copilărie cu lipsuri și de o adolescență de coșmar.

Ramona a fost nevoită să se mărite încă de la vârsta de 15 ani, acestea fiind tradițiile etniei din care face parte.

Citește și: Felicitări! Fiica lui Ioniță de la Clejani este însărcinată! Artistul urmează să devină bunic: „El vrea fetiță”

Bruneta mărturisește că singura ei dorință era să cânte, iar în încercarea de a duce o viață liniștită, Ramona a luat decizia de a se mărita.

Aceasta spera că prin căsătorie își va face o familie care să suplinească lipsa tatălui său.

Citește și: Tocmai acum s-a aflat. Cum a murit fiul necunoscut a lui Ioniță de la Clejani? Avea doar 8 ani

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eram distrusă psihic din cauza faptului că am crescut fără tată, iar mama era tot timpul plecată. Când mergeam cu mama pe la cântări, toți oamenii îmi spuneau „uite-o pe fata lui Ioniță, uite ce seamănă cu el”. Nu mă interesa la 7-8 ani, dar când am crescut am început să simt o durere, dar nu știam de ce”, a povestit Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani a dezvăluit când l-a văzut ultima oară pe Ioniță

Cântăreața susține că trebuia să cânte la un eveniment, acolo unde invitat era și Ioniță de la Clejani. Dar spre dezamăgirea Ramonei, aceasta a fost trimisă să cânte în altă locație chiar în ultima clipă.

Citește și: Fosta iubita a lui Fulgy, dezvaluiri cutremuratoare! Prin ce clipe dificile a trecut si ce diagnostic a primit fiul Clejanilor din partea medicilor!

Ramona își dorea extrem de mult să-l vadă pe Ioniță, însă soarta nu a fost de partea ei în acea zi. „Am spus că trebuie să mai muncesc, tatăl meu este la un nivel înalt în muzică. El cântă un gen de muzică respectabil și a muncit, iar ca să stai să cânți lângă el trebuie să fii la același nivel”, a mai spus Ramona despre Ioniță de la Clejani.

După mai multe rugăciuni, Ramona de la Clejani a fost chemată să cânte la același eveniment cu Ioniță, la Focșani. 

Citește și: Ramona, fiica renegata a lui Ionita de la Clejani, marturisiri neasteptate despre Fulgy si Margherita! "Nu imi place ce vad la televizor in momentul de fata!"

„Eram toți într-o parcare. L-am văzut acolo și a venit. M-am dus la el, m-am uitat fix pe el și el pe mine, a rămas blocat. Am simțit că nu aveam ce să-i zic, nu știam de unde să încep. Atunci mi-am dat seama că eu nu sunt supărată pe el, că el este în viața mea ca un ghid în muzică”, a dezvăluit Ramona de la Clejani.