POVESTEA ROMANULUI CARE A MURIT in avionul prabusit in Ucraina! Pentru ce boala voia studentul la medicina sa gaseasca leac

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 20:50

Studentul de la UMF Cluj care a murit joi, impreuna cu prietena sa, in tragedia aviatica din Ucraina avea dubla cetatenie - romana si canadiana.

El isi dorea sa faca cercetare la finalul facultatii si sa gaseasca un tratament impotriva cancerului.

Presa din Canada, tara unde locuieste familia tanarului, a publicat sambata interviuri cu membrii familiei acestuia. Familia victimei ceruse, initial, discretie din partea presei. Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri, ca" familia persoanei cu dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, care s-a aflat la bordul avionului prabusit in Ucraina nu doreste, sub nicio forma, sa fie facute publice niciun fel de date personale."



Potrivit ziarului Toronto Star, familia studentului A. A., care locuieste in oraselul canadian Ajax, "este devastata" in urma mortii acestuia: "Iubea oamenii, voia sa faca cercetare la finalul facultatii si sa gaseasca un tratament pentru cancer. Fiul meu a fost inspirat sa studieze medicina de bunica sa, care a fost medic pediatru", a declarat tatal studentului pentru publicatia canadiana, potrivit Mediafax.

El a spus ca fiul sau si prietena acestuia mergeau in vacanta in Bali, Indonezia, pentru a sarbatori terminarea anului II de la UMF Cluj: "Planuiau aceasta vacanta de cateva luni.
Era vacanta lor de vis in Bali"
, a mai spus tatal.

La randul ei, sora mai mare a tanarului a spus ca acesta iubea plajele si drumetiile in aer liber: "Isi dorea sa fie un artist, voia sa fie arhitect si atunci a vrut sa devina doctor, chiar voia sa schimbe lumea", a subliniat sora tanarului, care a adaugat ca ultima oara cand acesta a fost acasa, in Canada, a fost de Craciun, anul trecut.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta