Povestea socanta a fiului lui Florin Busuioc care incearca sa se lase de droguri si sa isi recastige tatal

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:18

Fiul lui Florin Busuioc recunoaste ca e dependent de droguri, dar vrea sa renunte si sa isi recapee tatal pe care nu l-a mai vazut d ela varsta de 3 luni.

Fiul lui Florin Busuioc, pe care il cheama tot Florin spune ca in 20 de ani si-a vazut tatal doar o singura data, la Targu-Mures, din intamplare. Florin recunoaste ca de la 16 ani a avut probleme cu drogurile, ajunsese sa isi vanda studioul de inregistrari si sa ii smulga mamei lantul de la gat pentru a-si cumpara prafurile care il faceau dependent.

Acum Florin se lupta sa renunte la acest viciu si isi cere iertare de la tatal lui daca l-a jignit cu ceva si prin comportamentul lui.
Nu ma mai credea nimeni ca el e tatal meu, mai ales cand el declara ca are doua fete. Eu imi doresc foarte mult sa il vad, sa il cunosc, sa vorbesc cu el. Mi-ar ridica moralul foarte mult. Am avut moralul la pamant din cauza drogurilor. Eu m-am apucat de droguri din cauza anturajul meu. credeam ca e alceva, ma simteam altfel, ma simteam cel mai tare.

Eu am aflat ca se vand etnobotanice si din curiozitate mi-am cumparat.
Cei care ne-au vandut, ne-au asigurat ca nu dau dependenta. ne-am dus la marginea padurii si am fumat. Am continuat si nu ne-am dat seama ca suntem dependenti.

Dupa 1 an, doi, ne-am dat seama ca nu e in regula. Am consumat si alte droguri mai slabe sau mai puternice, depinde de cum aveam bani. Sunt dependent de cocaina sintetica. Mama si-a dat seama, da rnu vrea sa ma vada aiurea.
Zilnic consum 50 de lei pentru droguri. Nu e vorba de bani, ci de timpul pierdut. Nu am ajuns sa agresez pe cineva dect pe mama mea, ca nu a vrut sa imi dea bani de droguri.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.