Povestea stranie a batranului gasit mort intr-o padure de langa Sibiu!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2020, 22:40

La cei 75 de ani pe care ii avea, barbatul ducea o viata buna in Germania.

Venea in tara doar cand dorea sa-si viziteze rudele. Isi cumparase insa o proprietate, in satul natal, pe care i-o daduse fratelui sau, pentru a locui acolo. Intre cei doi frati se pare ca apareau des conflicte. Barbatul care locuia pe proprietate se pare ca era neglijent si deteriora imobilul, iar fratele sau ii reprosa de multe ori acest lucru.

In ziua in care si-a gasit sfarsitul, batranul plecase de la sora lui, unde locuia pe perioada vizitei in tara si se indrepta catre fratele lui, pentru a-i mai da cateva indicatii referitoare la ingrijirea casei.

Insa nu a mai ajuns niciodata. Ingrijorata, sora batranului i-a anuntat imediat disparitia.

3 zile mai tarziu, trupul sau a fost gasit la margine unei paduri din apropiere. Conditiile mortii sale sunt insa foarte stranii chiar si pentru criminalisti.
Necropsia a scos la iveala si alte detalii ciudate.Dupa ce oamenii legii au aflat de la sora victimei despre certurile dintre cei doi barbati, si-au indreptat imediat atentia catre celalalt frate.
Dar...surpriza! Politistii il cauta acum peste tot, insa barbatul pare ca a fost inghitit de pamant. Daca va fi gasit, el va trebui sa dea explicatii propcurorilor, pentru ca in acest moment, este principalul suspect al crimei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta