Povestea terifiantă a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor, la “În oglindă”, emisiune difuzată exclusiv online, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 16 iun 2021, 13:48

În cadrul emisiunii “În oglindă” difuzată exclusiv pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, ultilizatorii din mediul online pot urmări povestea cutremurătoare a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor.

Mihai Ghiță, gazda emisiunii difuzată exclusiv online , îl are “În oglindă” pe Cătălin Niculae, un tânăr care își spune povestea de viață cutremurătoare.

După toată acea lungă perioada în care a fost “sclavul” substanțelor interzise și alegerilor greșite, acesta a găsit o cale să se salveze și, privind adânc în urmă, la viața pe care a trăit-o, își spune pas cu pas, chinul pricinuit atât lui cât și familiei sale, din cauza dependenței sale.

Viața tânărului depășește imaginația, fiind demnă de un scenariu de film. Acesta povestește că unul dintre motivele care l-au îndreptat spre viața de calvar pe care a trăit-o a fost acela de a ieși în evidență.

Citeste si: Marea Premieră! La ora 17:00 va avea loc lansarea secțiunii theXclusive pe YouTube Kanal D România!

“Viața m-a trecut, din cauza deciziilor și alegerilor mele, prin niște văi foarte adânci; și spun asta pentru că nu am fost cu un pas în groapă, ci cu totul.

Provin dintr-o familie frumoasă, în care am fost răsfățat, la școală am fost olimpic. Iar din cauza curiozității, a teribilismului mi-a plăcut întotdeauna să ies în evidență cu ceva(…) Eu am ales să ies în evidență mereu cu lucruri rele, pentru că nu trebuia să muncesc”,
 își începe tânărul povestea. 

Citeste si: ‘’Un baiat mi-a spus: Hai sa sarbatorim! Am spus cu ce? Cu heroina!... Am ajuns la 50 de kilograme, imi faceam nevoile pe maine, atunci mi-au cazut unghiile…’’ Povestea cutremuratoare a unui tanar captiv in lumea drogurilor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă chinurile și lupta de 16 ani, dar și reacțiile decizilor luate aveau să îl marcheze pentru totdeauna. Urmăriți, în exclusivitate, pe YouTube Kanal D România, în sectiuea theXclusive, povestea terifiantă a tânărului captiv 16 ani drogurilor și cum s-a schimbat viața lui în prezent.

Kanal D a lansat o oferta generoasă de conținut exclusive online, pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o oferta generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment,

cooking show sau emisiune de călătorie. Toate aceste producții elaborate sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.