Povestea triunghiului amoros ia amploare! Ce se intampla cu cei trei protagonisti la ora actuala

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:14

Actionarul dinamovist este in spital, Valentina Pelinel in Franta iar, mare atentie, sotia Alina s-a refugiat departe de ochii indiscreti ai presei.

Noi am reusit sa o gasim si va aratam imediat imagini in exlusivitate cu blondina, intr-o statiune deloc straina rivalei sale. Nici reginele magiei de toate felurile nu ar fi prevazut asemenea complicatii!

Tensiunea, problemele,  pericolul unui divort si sarcina rivalei ei de moarte au determinat-o pe sotia actionarului dinamovist sa se refugieze la munte impreuna cu copiii!

Alina a iesit pe partie si s-a distrat alaturi de baiatul ei si o prietena buna care o insoteste mai mereu!
Nasul Gigi, vizibil deranjat de toata povestea de dragoste cu iz de amantlac, se roaga la Dumezeu

si din fata bisericii pentru sufeletele ratacite.

Desi nu a mai apucat sa vorbeasca zilele acestea cu finul sau, nasul de cununie stie ca actionarul dinamovist e pazit in spital mai ceva ca detinutii de la Guantanamo.



Un fel de silentio stampa in familie! Nimeni nu mai vrea sa comenteze despre ceea ce se va alege din casnicia celor doi.
Cu privirea in pamant, tras la fata si vizibil deranjat de ceea ce se intampla in casnicia fiicei, tatal Alinei incearca sa linisteasca apele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Avocatii fostului actionar dinamovist l-au sfatuit pe nas sa fie mai temperat verbal. Mai ales ca problemele cu inima se pot agrava.

O situatie extrem de delicata pentru sotia omului de afaceri. Chiar daca incearca sa arate ca familia lui nu ar motive de suparare, gesturile tatalui blondinei denota altceva. Toti sunt constienti ca pericolul rupturii exista. Idila a devenit motiv de razboi si intre vrajitoare. In emisiunea de aseara de Wowbiz, s-au spus multe.

Linistita si fericita ca va deveni mamica, Valentina Pelinel a scris cateva randuri pentru cei care ar pune-o la zidul infamiei:„Nu e usor sa fii acuzata pe nedrept de oameni care nu iti cunosc viata, mai ales cand esti insarcinata.

Important este ca am aceasta minune cu mine iar cei care acuza se vor lamuri ca nu e totul atat de negru si ei sigur nu se califica sa ridice piatra catre mine”.

Valentina in Franta la ski, Alina la munte cu copiii. Blondinele sunt atrase de peisajul de munte, de liniste si de zapada in aceasta perioada. Sa fie aceasta o alta asemanare intre cele doua femei care isi disputa locul din inima dinamovistului?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.