Povestea ursului "pacalit" de oameni a ingrozit o tara intreaga! Iata ce au declarat martorii care au vazut cum a pierit ursul in jungla umana

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:33

Un lucru e cert - finalul tragic al ursului de la Sibiu e dovada clara ca salbaticia e in afara padurii si nu inauntrul ei.

A fost odata ca niciodata un urs impuscat de oameni... n-ar fi nici primul nici ultimul, ar zice unii. E o crima, ar spune altii! Ca intr-un atac terorist, bietul animal a cazut in plasa raufacatorilor, doar pentru ca a indraznit sa le incalce teritoriul.

Insa nici noi, oamenii nu ne gandim de doua ori inainte sa taiem copac dupa copac si sa ii distrugem casa fara pic de regret.

Autoritatile au actionat in mod barbar fara sa reflecte asupra situatiei in care se afla animalele salbatice din padurile de pe teritoriul tarii noastre, care sunt pe cale de disparitie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Treptat, animalele nu isi mai gasesc loc in tinuturile montane despadurite

de oamenii care nu constientizeaza ca astfel distrug habitatul acestora, iar necuvantatoarele vor incepe sa migreze spre zonele populate. Iata ce declaratii cutremuratoare au facut martorii care au surprins momentele de chin si panica ale ursului prigonit de oamenii insensibili: