POVESTI PESCARESTI SAU REALITATE? Mai multi pescari sustin ca au vazut monstri marini de aproape trei metri lungime VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 aug 2021, 01:10

Nu sunt povesti pescaresti. Dovada? Instantaneele surprinse de pescarii amatori care sustin ca au dat nas in nas cu monstri din adincuri.

Cat e legenda, cat e poveste pescareasca nici nu mai trebuie sa ne intrebam. Localnicii spun cu mina pe inima ca se tem sa mai pescuiasca sau sa inoate acum in locurile dihaniile isi fac veacul. Pesti imensi mai lungi decit o masina si grei cit un vitel s-ar ascunde pe fundelul lacului de acumulare dintre localitatile Cornetu si Mihailesti, din judetul Dambovita. Iar cine le incalca teritoriul are mare curaj caci balaurii adincurilor devin agresivi.


Si autoritatile spun ca le-au ajuns la urechi aceste legende. Au verificat veridicitatea lor si au trimis in cercetare o echipa de scafandri. Si nu numai somnii au bagat in sperieti pescarii! Nea Iorgu spune ca rar pe acest lac se prind pesti mici. Nimeni nu stie ce se intampla in apele adanci si negre. Dar nimeni nu uita ca pe vremuri aici erau casele localnicilor.



 

Taguri: