„Poza asta are mulți ani”. Carmen de la Sălciua a împlinit 35 de ani! Urarea inedită primită de la una dintre cele mai bune prietene

Author: Diana Ghita

Carmen de la Sălciua a împlinit 35 de ani

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani. De ziua ei, aceasta a primit urări unice și cadouri speciale, din partea celor dragi.

Carmen de la Sălciua este o celebră cântăreață de muzică de petrecere. Prin talentul muzical și personalitatea ei plăcută, de care dă mereu dovadă, artista a reușit să rezoneze cu multe persoane și să strângă un număr considerabil de fani de partea ei.

Cine a felicitat-o pe Carmen de la Sălciua de ziua ei

Dovada că bruneta are mulți apropiați o fac urările și cadourile deosebite pe care le-a primit de ziua ei de naștere.

Multe persoane i-au scris lui Carmen, pe Instagram, mesaje prin care i-au transmis gânduri frumoase cu ocazia împlinirii vârstei de 35 de ani. 

„La mulți ani, mirifică! Să ai o zi minunată!! P.s: poza asta are ani mulți, dar vreau să cred că am rămas la fel de tinere.”,  i-a scris una dintre cele mai bune prietene lui Carmen.

Citește și: Carmen de la Sălciua se gândește să profeseze în alt domeniu. Ce își propune artista: ,,Pot fi și eu de ajutor cuiva’’

„Draga mea verișoară, să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulți ani!”,  a fost urarea verișorului artistei.

Nici internauții nu au uitat de ziua brunetei. Aceștia i-au transmis „La mulți ani!”  în secțiunea de comentarii a ultimei sale fotografii postate pe Instagram.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Carmen de la Sălciua, apariție extravagantă! Detaliul incredibil pe care l-au observat fanii în pozele postate de artistă

Ce daruri a primit Carmen de la Sălciua

Pe lângă gândurile bune venite din partea celor care o apreciază pe Carmen, aceasta a primit și diverse cadouri. Darurile au încântat-o pe artistă, care a vrut neapărat să le arate și fanilor de pe Instagram.

Primul cadou pe care cântăreața l-a postat pe story a fost de la mama ei.

Aceasta a primit un tort ornat cu o mare minuțiozitate. Decorațiunile erau sub forma unor frunze ruginii, acestea fiind niște detalii foarte reprezentative pentru vedetă, care s-a născut odată cu venirea toamnei.

De asemenea, bruneta a primit și multe buchete de flori, printre care și unul imens, din partea unei prietene de a ei.

Aceasta i-a oferit lui Carmen foarte mulți trandafiri albi, roz și roșii, iar gestul a impresionat-o pe sărbătorită.

„Câte flori frumoase am primit... și dimineața asta am început-o tot așa! Mulțumesc!”,  a spus cântăreața pe InstaStory.

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a înscris la facultate! Ce va studia artista? ,,Se termină cu «GIE...»''