Poza care a intristat pe toata lumea si care demonsteaza ca Keremcem nu mai e cu Ezgi Asaroglu! Cine este misterioasa de langa actor. Care e adevarul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iul 2022, 17:05

Keremcem si Ezgi Asaroglu sunt in acest moment unul din cel mai iubit cuplu din Turcia, dar si in tarile unde serialul "Bahar: Viata furata" se difuzeaza.

Nimeni nu stie insa ce se intampla cu relatia dintre el si Ezgi Asaroglu deoarece cei doi nu se mai afiseza impreuna si nici poze nu mai pun impreuna.


Iar o poza in care Keremcem se afla la Festivalul Portocalilor le-a dat de gandit fanilor deoarece se afla in compania unei frumoase tinere brunete. Nu s-a aflat nici pana acum cien este sau daca este doar o prietena draga, o amica sau de ce nu, noua iubita.


Cert este ca Ezgi si Keremcem nu mai sunt vazuti impreuna in public. Pana la un anunt oficial, fanii, ziaristii si paparazzi nu pot face decat presupuneri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.