Poza care face FURORI pe Facebook! Ce crezi ca face tatal din imagine cu fiica lui? MILIOANE de oameni au fost ORIPILATI FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:26

Imaginea alaturata face furori pe Facebook in ultimele zile.

Initial, cel care a postat fotografia pe celebra retea de socializare a spus ca nu i-a venit sa creada cand a vazut ce face barbatul pe care l-a surprins.

 

Multi au cazut in capcana si au crezut ca acesta isi facea fara nicio jena nevoile in public. Mai mult, fetita lui parea ca se joaca in jetul de urina, sub privirile tatalui care nu facea nimic pentru a o opri.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Majoritatea reactiilor au fost negative, foarte multi internauti declarandu-se dezgustati si criticandu-l pe barbat. Au fost insa si persoane care au realizat ca totul nu este decat o iluzie optica, iar jetul care se vede nu este altceva decat apa de izvor.

 

Aceasta varianta a fost confirmata ulterior de cel care a postat imaginea, care a adaugat ca a vrut sa vada cata lume se lasa pacalita. Voi v-ati dat seama din prima?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.