Poza pe care Kate Moss si Mark Wahlberg ar dori-o STEARSA de pe internet

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:17

O sedinta foto din tinerete catalogata drept jenanta le-a pus in dificultate pe cele doua staruri.

Kate Moss, una dintre cele mai cunoscute fotomodele si cel mai bine platita la nivel international si Mark Wahlberg, actor la Hollywood, nu au fost la fel de faimosi in vremurile cand erau tineri. In cautarea succesului, cei doi au facut si lucruri de care acum se jeneaza. De, nu ne nastem toti cu lauri si glorie! Ambii au acceptat sa fie model in reclame pentru diferite brand-uri. Imaginea de mai jos a fost facuta in 1992, in timpul unei sedinte foto pentru o marca de jeansi.

Daca Kate Moss nu a facut niciun comentariu cu privire la aceasta fotografie, Mark Wahlberg, acum un actor serios si respectabil, s-a grabit sa o catalogheze drept jenanta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.