Poză rară cu părinții mamei Geta. Culiță Sterp a făcut publică o fotografie de colecție: "Cât de greu le-a fost bunicilor noștri"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 24 mar 2024, 00:10

Culiță Sterp a publicat o fotografie rară cu părinții mamei Geta. Iată ce a declarat artistul despre viața bunicilor săi.

Mama Geta este una dintre cele mai cunoscute și iubite femei din România. Aceasta a devenit cunoscută după ce Culiță Sterp a intrat în industria muzicală, iar Iancu Sterp a participat la Puterea dragostei. Însă, puțini sunt cei care știu cine sunt persoanele care i-au dat viață celei mai celebre mame.

Citește și: „Mi se face pielea de găină, dacă îmi aduc aminte”. Cine l-a ajutat pe Culiță Sterp să scape de controlul judiciar și să poată ieși din țară, în urma problemelor cu legea

Poză rară cu părinții mamei Geta. Culiță Sterp a făcut publică o fotografie de colecție: "Cât de greu le-a fost bunicilor noștri"

Recent, Culiță Sterp a împărtășit cu fanii din mediul online o fotografie foarte rară cu bunicii săi. Artistul a mărturisit că a avut niște bunici simpli, de la țară, dar cu suflet mare. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mai mult, cântărețul a dezvăluit ca mama celei care i-a dat viață a născut 12 copii. Chiar dacă a avut o viață plină de lipsuri, bunica artistul a făcut tot ce a putut pentru copiii săi.

Citește și: „Sunteți bolnave. Sunați un psiholog”. Logodnica lui Culiță Sterp nu a mai suportat și a spus lucrurilor pe nume, fără a sta prea mult pe gânduri

"Ei au fost părinții mamei mele, bunicii mei, Maria si Vasile Gutiu care au făcut 12 (doisprezece) copii, printre care și mama mea. Nu vi i-am arătat niciodată pentru că nu am avut o poză cu ei dar un frate de al mamei, unchiu Liviu mi-a arătat aceasta poza si am zis să o împărtășesc și cu voi. Bunica mea era o femeie pâinea lui Dumnezeu, ne era asa drag să mergem pe la ea cât a fost in viață, bunicul Vasile chiar dacă era mai aspru, era un om cu suflet bun la rândul lui.

S-au ocupat cu creșterea animalelor si cu agricultura si au prins foametea din “46 dar si amândouă razboaiele mondiale in care bunicul meu a si fost. Ma gândesc oare i-a fost greu bunicii să nască 12 copii si aibă grija de ei, sa ii crească mari si mai ales sa iasă oameni din toti? Pentru că toti sunt la casele lor, sunt puși bine in lume si in societate, au si ei copii si nepoți la rândul lor dar in zilele noastre este mult mai ușor pentru că avem atâtea facilitați.
Gândiți-va ca femeie doar să speli hainele la 12 copii, pe vremea aia neexistând masina de spălat, nu mai vorbim sa le faci de mâncare ca zicea săraca bunica-mea că dacă ar vedea toată pâinea pe care a facut-o ea in cuptor ar fi un munte de pită. Noi in zilele noastre dacă ni se ia curentul o zi, suntem ca fără mâini si fără picioare, va dați seama cât de norocoși suntem că avem tot la îndemâna? Stau si ma gândesc, cât de greu le-a fost bunicilor noștri, și ce viață plină de lipsuri au avut, dar cu toate astea
erau fericiți. Iar noi, avem atâtea și parcă nu ne mai mulțumește nimic, parcă nu mai știm să fim fericiți, și din cât am avea, vrem tot mai mult
", a scris Culiță Sterp la descrierea fotografiei.