Poza unei copile face valva pe Internet. Detaliul care i-a pus pe jar pe cei care au vazut imaginea este tulburator!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Aceasta imaginea a devenit virala pe Internet. La prima vedere, pare doar o simpla poza a unei fetite.

Copila, imbracata intr-o bluza verde, pantaloni scurti si pantofi sport, este in vacanta in Japonia. Daca analizati poza, veti vedea altceva. Dincolo de aspectul gingas si plapand al micutei care sta in fata aparatului de fotografiat, priviti cu atentie in spatele picioarelor fetitei. Doua umbre negre, usor lungi care iau conturul unor ghete se zaresc in partea de fundal. Laba piciorului, partial glezna, inclusiv lungimea picioarelor pana in zona genunchilor par sa se ascunda in spatele siluetei micutei.

Parerile celor care au privit socati poza sunt impartite. Unii spun ca in spatele fetitei s-ar ascunde doua picioare care ar apartine unei persoane mult mai inalte decat copila, dar partea superioara a trupului acelei persoane nu se mai observa. Mai apare in scena un alt detaliu tulburator. Cel care a postat imaginea pe internet spune ca  „nu era nimeni in jur cand a fost facuta fotografia, cu siguranta nu era nimeni in spatele ei”.

In mod cert, fotografia nu a fost prelucrata pe calculator.

Multi dintre cei care au vazut imaginea spun ca in spatele fetitei s-ar ascunde fantoma unui samurai, dat fiind faptul ca poza a fost facuta in Japonia. Detaliul este si mai socant daca observam ca intr-o alta poza a copilei, la cativa pasi distanta de stanci nu apare acest contur intunecat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O

varianta mai realista ar fi ca acele contururi negre din spatele copilei sa fie, de fapt, umbra stancilor cu forme stranii. Dar daca aceasta ar fi explicatia pentru petele intunecate, a cui este, oare, bucata de panza albastra?

##VIDEO136826##