Pozele bombă cu Carmen de la Sălciua pe care Culiţă le vrea urgent ŞTERSE de pe internet! "Sunt un bărbat gelos" Imagini incredibile cu artista!

Autor: G.C.
Actualizat: 22 nov 2020, 19:50

Carmen de la Sălciua a pozat sexy! Uite cum arată în costume de baie provocatoare!

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au trecut printr-un divorţ dureros şi şi-au spus cuvinte grele. Amândoi au suferit după despărţire şi au încercat să-şi găsească liniştea în braţele altor persoane.

Îndrăgita solistă a avut o relaţie cu Cosmin Isăilă, iar artistul s-a consolat cu mai multe tinere pe care le cunoaşteţi de la emisiunea Puterea Dragostei.

De curând însă, când au început să privească în urmă fără resentimente, Carmen şi Culiţă şi-au dat seama că se iubesc în continuare şi au hotărât, spre surprinderea tuturor, să-şi mai dea o

şansă.

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare alaturi de una dintre cele mai talentate si indragite artiste autohtone! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar, la scurt dupa iesirea sa din emisiune!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Manuela de la "Puterea dragostei", asa cum nu ati mai vazut-o pana acum! Iata cum arata pe vremea cand a castigat un titlu de Miss!

Citeste si: Prima reacție a lui Carmen de la Sălciua, după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Culiță Sterp: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.