POZELE cu una din cele mai in voga actrite care au STARNIT CONTROVERSE in intreaga lume: S-A TRANSFORMAT COMPLET la fata incat nu o mai recunosti!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:43

Toata presa de entertainment din intreaga lume a fost pusa pe jar dupa ce o vedeta de calibru si-a facut aparitia la un eveniment monden.

Cunoscuta si apreciata actrita Renee Zellweger a starnit o serie de controverse la adresa chipului sau cand si-a facut aparitia la un eveniment monden in Americ. Mai multe tabloide au remarcat ca nu mai seamana deloc cu persoana pe care o tiau toti si nu mai are aceeasi fata recognoscibila. Multi au dezvaluit ca actrita si-ar fi facut la fata o operatie extremd e complicata pentru a stopa trecerea timpului, insa ea neaga acest lucru si declara ca:

"Prietenii imi spun ca par linistita.

Chiar sunt in forma", in contextul in care, "vreme indelungata, nu eram prea buna la acest capitol, imi impusesem un ritm care nu putea fi tinut si nu aveam prea multa grija de mine insami", a dezvaluit actrita americana, cunoscuta si pentru rolurile din filme precum "Chicago", "Jerry Maguire" si comedia "Eu, cu mine si Irene".

Cel mai recent film al ei, "My Own Love Song", regizat de cineastul francez Olivier Dahan, in care joaca alaturi de Forest Whitaker, a fost lansat in 2010.


"In loc sa ma opresc si sa imi incarc bateriile, am continuat sa alerg pana la epuizare si am facut alegeri proaste atunci cand trebuia sa ascund acea epuizare. Eram constienta de acel haos si, in cele din urma, am ales alte lucruri", a dezvaluit Renée Zellweger in incheierea declaratiei sale.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta