Pozele de mii de vizualizari ale vedetelor: ce au postat starurile cu ocazia Pastelui!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:48

Sarbatorile au trecut, dar vedetele autohtone se intrec pe retelele de socializare in fotografii care de care mai ciudate.

De toate, pentru toti fanii- silicoane, dive in depresie si ciobani in centrul Capitalei. Iata pozele care au facut mii de vizualizari!

In depresie si singura-cuc, asa si-a petrecut Bianca Dragusanu Sarbatorile prin spitale!  Firava din fire, Bianca a aflat de Paste ca, dupa problemele mai vechi cu coloana si picioarele, acum s-a ales si cu o alergie puternica. Medicii i-au recomandat sa stea departe de bunatatile pascale, sa respece intocmai regimul alimentar recomandat si sa uite de dietele care au i-au adus numai necazuri.

Restul vedetelor se dreg dupa fritura de miel si oua cum stiu ele mai bine. Ca sa fie in pas cu Sarbatoarea de Paste, Smiley  s-a imbracat cu suba de oaie, si-a pus pe cap caciula de astrahan si a defilat in centrul Capitalei. Nu mica le-a fost mirarea trecatorilor sa-l vada pe cantaret la orele pranzului imbracat ca un cioban. Unde o fi turma lui, nu stim, dar cu siguranta Smiley cauta oi asa cum a si postat pe pagina lui de Faceebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Daca Smiley cauta oile ratacite prin centrul Capitalei, Alex Velea nu pierde vremea si se declara baiat rau chiar in a doua zi de Paste. Bun sau rau, Velea  si-a lansat un nou videoclip. Si nu s-a oprit aici. I-a facut Antoniei o surpriza de proportii de ziua ei. I-a facut bagajele, a dus-o la aeroport si au zburat impreuna la Paris intr-o vacanta romantica.

Frumoasa bruneta a plans de fericire cand a vazut ce cadou i-a pregatit iubitul ei. Cei doi se pregatesc acum de botezul micutului Dominic, programat la sfarsitul acestei luni. Vezi cum au petrecut Pastele si alte vedete autohtone in materialul video alaturat!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.