Ingrediente:
Blat:
400 g faina alba
1 ou
150 g zahar
30 g unt
2 linguri miere de albine (incalzita)
2,5 linguri lapte
1 lingurita bicarbonat
Crema:
170 g unt
1 plic vanilie
200 g zahar
250 ml lapte
2 linguri gris
1 gem de caise
Glazura:
3 linguri apa
3 linguri zahar
2 linguri cacao
25 g unt
100 g ciocolata menaj
Mod de preparare
Freaca oul cu zaharul si untul, dupa care adauga mierea, laptele si bicarbonatul. Amesteca totul pe aburi pana se ingroasa.
Ia compozitia de pe aburi si toarna faina treptat. Imparte compozitia obtinuta in 4 parti si intinde cu multa faina. Pune foile la foc iute pe dosul tavii unse cu grasime si presarata cu faina.
Cititi continuarea pe kfetele.ro.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul