Ingrediente
Stratul 1
3 pachete biscuiti cu ciocolata si crema
50-100 g unt
Stratul 2
250 g crema de branza
200 g smantana pentru frisca
Stratul 3
250 g ciocolata neagra
300 g smantana pentru frisca
2 oua
Mod de preparare
Stratul 1
Se maruntesc biscuitii la robotul de bucatarie.
Stratul 2
Se mixeaza crema de branza si se adauga frisca batuta, avand grija sa se obtina un amestec omogen si pufos.
Se adauga jumatate din aceasta compozitie peste biscuiti.
Stratul 3
Smantana de frisca se pune la fiert, iar cand a fiert, se adauga peste ouale batute, amestecand tot timpul cu un tel, avand grija sa nu se branzeasca.
Se adauga ciocolata, se omogenizeaza bine, se raceste putin si se toarna peste restul prajiturii.
Se tapeteaza cu restul de crema de branza din stratul al doilea si se orneaza cu ciocolata sau cacao.
Se da la rece timp de 2-3 ore.