Ingrediente
Pentru aluat:
Faina 400 g
Unt 120 g
Zahar 120 g
Sare
Praf de copt 10 g
Smantana 100 g
Oua 1 buc
Pentru crema:
Unt 250 g
Zahar pudra 250 g
Lapte 500 ml
Faina 70 g
Zahar 100 g
Cacao 15 g
Rom 30 ml
Mod de preparare
Se pregateste aluatul.
Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt, se adauga untul, zahar, sare, ou, smantana si se framanta.
Aluatul obtinut se imparte in trei.
Se intind foile si se coc pe rand pe dosul unei tavi.
Se pregateste crema.
Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.
Separat se fierbe laptele cu zahar si faina.
Se amesteca pana se ingroasa, apoi se lasa sa se raceasca si se incorporeaza in spuma de unt.
Crema obtinuta se imparte in doua.
O parte se amesteca cu cacao, iar cealalta cu rom.