Patrizia Paglieri și-a delectat și astăzi colegii cu unele dintre cele mai delicioase preparate. Viviana Sposub iubește avocado toast, iar chef i-a făcut o mare bucurie când i-a dezvăluit că pe lângă desertul delicios îi pregătește și această gustare.
Chec cu iaurt, rețeta lui chef Patrizia Paglieri
Patrizia Paglieri reușește să-și surprindă colegii de fiecare dată cu preparatele pe care le face.
”Facem un chec cu iaurt, am zis să fac ceva special pentru micul dejun, să vă întrețin în forță pentru că este weekend și după fac avocado toast cu somon”, a spus Patrizia Paglieri.
”Este micul meu dejun preferat. Cel puțin de două ori pe săptămână îmi place să mănânc avocado toast”, a spus Viviana Sposub.
Pentru rețeta de avocado toast aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
- 6 felii pancarre
- 2 avocado copți
- 150 g somon fume
- 200 g urdă
- lămâie
- 6 ouă
- oregano
- busuioc
- sare
- piper
Este o rețetă ușoară, care are la bază ingrediente sănătoase.
De asemenea, pentru rețeta de chec cu iaurt aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 300 g făină
- 5 ouă
- 200 g unt
- 200 g zahăr pudră
- 150 g iaurt grecesc cu 10% grăsime
- 50 g amidon
- 15 g praf de copt
- vanilie
Această
rețetă de prăjitură cu iaurt este extrem de sănătoasă și potrivit pentru persoanele care țin la siluetă și se feresc de kilogramele în plus. Vivian Sposub și George Tănase au asistat-o pe Patrizia Paglieri în bucătărie. Cei doi matinali încearcă să fure meserie de la chef, mai ales că Viviana a dezvăluit că nu prea știe să gătească.