Prajitura cu ovaz si banana

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 27 feb 2017, 04:15

Fara zahar!

 

Prajitura cu ovaz si banana
Fara zahar!!!
Ingrediente
2 cani (500 ml) ovaz
3 banane
1 lingurita praf de copt
2 albusuri
1 lingurita scortisoara
1/4 lingurita sare
1.5 cani lapte (375 ml)
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la o temperatura de 180C.
Intr-un castron, ameastecati ingredientele uscate: ovazul, scortisoara, praful de copt si sarea.
In alt castron, zdrobitibo banana si amestecati-o cu albusurile si laptele. Amestecati ingredientele uscate cu cele lichide.
Ungeti o tava cu putin unt sau ulei si asezati o banana taiata felii pe toata suprafata tavii. Turnati amestecul si asezati o alta banana taiata felii pe toata suprafata. La sfarsit, presarati putin zahar brun si bagati la cuptor.

Ingrediente

2 cani (de 500 ml) ovaz
3 banane
1 lingurita praf de copt
2 albusuri
1 lingurita scortisoara
1/4 lingurita sare
1.5

cani lapte (de 375 ml)


Mod de preparare


Preincalziti cuptorul la o temperatura de 180C
.Intr-un castron, ameastecati ingredientele uscate: ovazul, scortisoara, praful de copt si sarea.
In alt castron, zdrobitibo banana si amestecati-o cu albusurile si laptele. Amestecati ingredientele uscate cu cele lichide. Ungeti o tava cu putin unt sau ulei si asezati o banana taiata felii pe toata suprafata tavii.

Turnati amestecul si asezati o alta banana taiata felii pe toata suprafata.
La sfarsit, presarati putin zahar brun si bagati la cuptor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri: