Ai nevoie de: 2 foi de pandişpan cu cacao. Pentru cremă: 500g brânză ricotta, 100g smântână, 50g mascarpone, 150g zahăr, 3 pliculeţe zahăr vanilat, 1-2 picături esenţă de migdale, 300g vişine fără sâmburi. Pentru sirop: 100g zahăr, 150ml apă, 4 linguri de rom. Pentru glazură: 200g nucă de cocos.
Modul de preparare:
Prepararea cremei: Mixăm smântâna şi zahărul aproximativ 2-3 minute.
Citeste si: Prăjitura CREMŞNIT- cum să pregăteşti cel mai bun desert!
Citeste si: Prăjitura Raffaello- cea mai delicioasă rețetă! Nu necesită coacere
Citeste si: Cremă de zahăr ars – reţetă fără coacere
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Prepararea siropului: Fierbem zahărul cu apă timp de 15 minute până când se topeşte zahărul, iar mai apoi se ia de pe foc şi se adaugă romul.
Asamblarea prăjiturii:
Punem într-o tavă prima foaie de pandişpan, o însiropăm, iar deasupra punem un strat de cremă cu vişine.
Citește continuarea pe Kfetele.ro.