Prajitura de post cu bulion si crema de ananas! Nu ai mancat nimic mai bun!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:57

Aceasta este varianta celebrei prajituri cu bulion, doar ca poate fi consumata si in post.

INGREDIENTE

5 linguri bulion
10 linguri apa
15 linguri ulei
100 gr zahar
700 gr faina
1 plic praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingura otet de mere
1 varf cutit sare

Pentru crema:

1200 ml apa
1 lingura ulei de masline
250 gr gris
2 linguri faina
450 gr compot de ananas(doar fructele)
125 gr zahar
1 varf cutit sare
400 gr gem de prune cu miez de nuca

Mod de preparare


Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”