Prajitura de post cu doua feluri de crema! Nu ai mancat nimic mai bun!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 05 mar 2017, 12:01

Aceasta prajitura de post este un deliciu. Se prepara usor, din ingrediente simple.

Ingrediente: 

10 linguri sifon (apa minerala),

10 linguri ulei,

10 linguri zahar,

1 lingurita amoniac stins cu otet,

1 lingurita zahar pudra,

faina cat cuprinde.

 

Ingrediente crema I:

4-6 linguri nuci tocate marunt (sau macinate),

3-4 linguri gem (gros)

caise (ori capsuni, zmeura).

 

Ingrediente crema II:

2 pachete margarina vegetala,

6 linguri zahar (sau mai multe dupa gust),

1 lamaie (pentru zeama si coaja),

7 linguri gris.

 

Preparare aluat:

Din ulei, sifon, zahar si amoniac, amestecate bine, peste care s-a pus faina in ploaie, se prepara un aluat care se coace, in foi de grosimea unui deget, intr-o tava unsa cu ulei.

 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>