Prajitura diplomat de post! Se face simplu si este delicioasa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:15

Aceasta prajitura are gustul delicios al unui diplomat clasic.

o cana (200 ml) de apa, 1/2 cana de ulei, 2 cani de faina, 1/2 cana de zahar, 6 linguri pline de miere, o lingurita de cacao pentru culoare, un pliculet mic de praf de copt.

Topping: 0.5 l frisca batuta si bucatele de kiwi, ananas si mandarina.

Glazura: 50 ml apa, 50 ml suc de ananas, 1 plic de gelatina.

Mod de preparare

Blatul: se amesteca toate ingredientele pana se obtine o compozitie omogena si fluida.

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt aprox. 30 de minute la cuptorul preincalzit, la foc potrivit. Faceti testul cu scobitoarea sa vedeti cand este gata. Dupa ce se raceste se scoate hartia de copt si blatul se pune inapoi in tava.

In timp ce se coace aluatul, se bate frisca si la urma se amesteca usor cu bucatelele de fructe bine scurse. Pentru un gust acrisor se poate ingloba in frisca zeama de la o jumatate de lamaie.
Citeste continuarea modului de preparare pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”