Prajitura Fanta, cu jeleu de portocale si crema de branza! Reteta ca la mama acasa pentru o prajitura fantastica!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 dec 2021, 15:36

Prajitura Fanta este un desert racoritor si foarte delicios.

Daca iti plac deserturile dulci cu tente acrisoare atunci trebuie sa incerci prajitura fanta cu crema fina de branza si un jeleu dulce-acrisor de portocale, dar si un blat aromat din plin cu rom.

Ingrediente

Pentru blat

6 oua

6 linguri zahar

4 linguri faina

100 ml de ulei

2 linguri cacao

1 pliculet de praf copt

Un praf de sare

Rom

Pentru crema

600 g branza de vaci



150 g zahar pudra

200 g unt

Vanilie

Pentru jeleu

800 ml suc de portocale

4 linguri zahar

1 plic budinca de vanilie

O portocala pentru decor

Mod de preparare:

Prepara blatul
Bate ouale cu zaharul pudra pana capata o textura cremoasa. Adauga apoi, treptat, uleiul si amesteca usor.


Amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, parful de copt si un praf de sare si incorporeaza-le pe toate in compozitia cu ou. Adauga la final romul si continua sa mai amesteci putin pentru ca toate ingredientele sa se incorporeze.

Pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa tava la cuptor pana cand blatul se coace (verifica cu o scobitoare). Apoi, lasa blatul sa se raceasca foarte bine.


Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.