Prajitura in alb si negru - perfecta pentru masa de Paste

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2018, 10:56

Aceasta reteta este perfecta pentru masa de Paste. Se prepara din ingrediente ieftine si simple.

Ingrediente
150 g unt, 450 g zahar pudra, 6 oua, 25-30 g cacao, 1 pahar lapte, 300 g faina, 1 praf de copt, vanilie, 1 baton de ciocolata menaj.

Mod de preparare:
Se amesteca cacaua cu jumatate din cantitatea de zahar si se freaca bine cu unt. Se incorporeaza pe rand cate un galbenus. Se adauga apoi treptat faina cernuta cu praful de copt, alternand cu cate putin lapte.

Se unge o tava dreptunghiulara (30/35 cm) cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia in tava si se intinde in strat egal. Se coace pe trei sferturi cam 20 de minute in cuptor, la foc potrivit si incalzit dinainte.
Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.