Prajitura pentru cei indragostiti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:16

Desertul perfect pentru Valentine's Day!

Ingrediente pentru blat:
Biscuiţi -300 gr
Unt- 100 gr
Cacao- 30 gr

Ingrediente pentru cremă:
Cremă de brânză- 500 gr
Frişcă lichidă- 250 ml
Suc de portocale- 100 ml
Foi de gelatină- 12 buc
Zahăr- 80 gr

Jeleu de fructe de padure:
Zahar 80 g
Fructe de padure 250 g
Coniac 30 ml

Mod de preparare
Se zdrobesc biscuiţii, se amestecă cu untul topit şi cacao.
Se pune amestecul într-o tavă detaşabilă, se întinde şi se introduce în frigider.
Se pun foile de gelatină la înmuiat, sucul de portocale pe foc. Se storc foile de apă şi se adaugă în sucul de portocale călduţ.
Separat într-un castron se bate crema de brânză cu zahărul până devine o compoziţie cremoasă, se pune frişcă lichidă bătută şi sucul de portocale cu foile de gelatină.
Se amestecă, compoziţia se toarnă peste blatul de biscuiţi şi se introduce pentru 2 ore la frigider.

Se scoate din frigider si se pune jeleul caldut de fructe de padure si se mai tine 1 ora la frigider.

 

Taguri: