Ingrediente
350 g biscuiti digestivi
50 g unt
Pentru crema:
400 g crema de branza
2-3 oua
90 g zahar
200 g smantana de frisca
O lingurita extract de vanilie
Coaja de la oportocala
Pentru bulinele de ciocolata:
100 g ciocolata neagra
50 g smantana dulce
Mod de preparare
Se zdrobesc biscuitii in blender, apoi se amesteca cu untul topit.
Bulinele de ciocolata
Se topeste ciocolatala bain marie, se amesteca cu smantana si se omogenizeaza. Se va obtine o crema mai groasa ca un ganas, care se da la rece.
Se tapeteaza fundul si peretii unei forme cu aceasta compozitie si se da la rece.
Crema
Se bat ouale, se amesteca cu smantana, se adauga aromele si crema de branza batuta usor, amestecand continuu.
Se toarna crema peste blatul de biscuiti, apoi, din loc in loc se pun buline de ciocolata si se da la cuptor.
Se coace la 180 grade, timp de 25 minute.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii