Prajitura Polka Dot

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 26 feb 2017, 23:50

Cost estimativ: 40 lei pentru 6-8 persoane


Ingrediente


350 g biscuiti digestivi
50 g unt

Pentru crema:
400 g crema de branza
2-3 oua
90 g zahar
200 g smantana de frisca
O lingurita extract de vanilie
Coaja de la oportocala

Pentru bulinele de ciocolata:
100 g ciocolata neagra
50 g smantana dulce


Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii in blender, apoi se amesteca cu untul topit.



Bulinele de ciocolata
Se topeste ciocolatala bain marie, se amesteca cu smantana si se omogenizeaza. Se va obtine o crema mai groasa ca un ganas, care se da la rece.
Se tapeteaza fundul si peretii unei forme cu aceasta compozitie si se da la rece.

Crema
Se bat ouale, se amesteca cu smantana, se adauga aromele si crema de branza batuta usor, amestecand continuu.


Se toarna crema peste blatul de biscuiti, apoi, din loc in loc se pun buline de ciocolata si se da la cuptor.
Se coace la 180 grade, timp de 25 minute.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: