Ingrediente:
Pentru aluat:
6 albusuri
200 gr zahar pudra
100 gr de faina de grau
100 gr nuca de cocos
Pentru crema:
6 galbenusuri
40 gr budinca de vanilie
cca 400 ml lapte semidegresat
250 gr zahar pudra
250 gr margarina
150 gr zahar pudra
Pentru decor:
30 gr de nuca de cocos
putina ciocolata razuita
Mod de preparare:
1.
Bate spum albusurile cu zaharul pudra.
2. Incorporeaza faina folosind o spatula. Omogenizeaza usor. Adauga nuca de cocos. Omogenizeaza iarasi.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute.
4. Pregateste budinca potrivit retetei... a fla mai multe pe kfetele.ro!
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?