Ingrediente necesare pentru aluat:150 gr unt100 gr zahar1 lingura cacao1/2 pachet praf de copt250 gr faina1-2 linguri smantanaMod de preparare:Untul impreuna cu smantana, faina, praful de copt, zaharul si cacao se omogenizeaza bine pâna când se obtine un aluat cremos pe care il impartim in doua. Prima foaie se intinde pe hartie de copt, iar din aluatul ramas se face a doua foaie. Aceasta trebuie pusa peste umplutura de cocos.Crema
Ingrediente necesare pentru aluat:
150 gr unt
100 gr zahar
1 lingura cacao
1/2 pachet praf de copt
250 gr faina
1-2 linguri smantana
Mod de preparare:
Untul impreuna cu smantana, faina, praful de copt, zaharul si cacao se omogenizeaza bine pâna când se obtine un aluat cremos pe care il impartim in doua. Prima foaie se intinde pe hartie de copt, iar din aluatul ramas se face a doua foaie. Aceasta trebuie pusa peste umplutura de cocos.
Crema de cocos
6 albusuri
10 linguri zahar
200 gr nuca de cocos
Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga nuca de cocos.
Cititi continuarea pe kfetele.ro