„Prea bună”. Radu de la „Casa iubirii” s-a dat de gol! Fostul concurent nu se poate abține când vine vorba de această plăcere nevinovată

Autor: Lavinia Medrea

Radu nu se poate abține când vine vorba de această plăcere nevinovată

Sursa: Instagram Radu Nițu

Radu, câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii” a mărturisit tuturor care este pofta de la care nu se poate abține!

Radu Nițu, fost concurent al emisiunii „Casa iubirii” și câștigătorul sezonului 2 al competiției care poartă același nume, a publicat o postare pe Instagram prin care a dat de înțeles tuturor că nu se poate abține de la această poftă. 

Radu nu se poate abține când vine vorba de această plăcere nevinovată

Radu de la „Casa iubirii” este foarte activ pe rețelele sociale și își ține des fanii la curent cu activitățile din viața sa.

A fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din competiție, iar fanii lui i-au rămas loiali chiar și după ce și-a terminat drumul în emisiune.

Citește și: „A plecat”. Lorena a avut parte de un eveniment neplăcut chiar în apropierea locuinței sale! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” le-a mărturisit totul fanilor

Recent, Radu Nițu a dat totul pe față și a arătat tuturor că nu are rețineri când vine vorba de mâncarea lui favorită.

Fostul concurent de la „Casa iubirii” a publicat o fotografie cu o pizza delicioasă, plină de ingrediente care-ți lasă gura apă, și un mesaj care dă de înțeles că pofta lui Radu este peste limite!

„Prea bună pizza asta frate...”, este mesajul postat de Radu, pe Instagram Story. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Radu de la „Casa iubirii” este trist

Radu, fostul concurent din „Casa iubirii”, și-a dorit încă din primul sezon să aibă parte de o aleasă pentru inima lui singuratică, dar din păcate a oferit și a primit numai dezamăgiri. 

Citește și: Aleyna va da cărțile pe față și va spune în fața tuturor ce se întâmplă între ea și Ștefan! „Marius m-a înțeles mai bine” Aflați totul vineri, 1 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Cristina a fost cea care i-a furat inima în sezonul doi, și cu toate că părea că se vor împăca pe ultima sută de metri, după terminarea competiției Cristina a decis să renunțe la Radu și să se concentreze pe viața ei personală și pe studii.

Cu puțin timp în urmă, Radu Nițu a transmis un mesaj care i-a pus urmăritorii pe gânduri. Fostul concurent a transmis câteva cuvinte foarte triste, semn că încă suferă pentru faptul că nu are persoana dorită lângă el, deși își dorește mult acest lucru. 

„Nu cunoști cu adevărat suferința până nu rămâi singur cu Dumnezeu și îl rogi să te vindece...”, este mesajul transmis de Radu, pe Instagram. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?