Precipitatiile abundente au transformat Bucurestiul intr-o mica Venetie!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Capitala s-a transformat intr-un lac de acumulare, in acesta dimineata! Doar cu barca mai puteai trece pe sosele. Dar nu va ganditi ca peripetiile au fost romantice ca in Venetia pentru bietii soferi, ci de groaza!

Chiar si-asa, lacul a oprit intreaga circulatie pe sensul de mers spre Bucuresti. Putini au fost cei care s-au incumetat sa intre cu masina prin marea de pe DN1. Soferii au asteptat salvatorii. Dupa vreo doua ore de haos, au ajuns si pompierii! Dar nu va ganditi ca operatiunea se face asa, cu una, cu doua!

Chiar daca zeci de masini asteapta sa se elibereze drumul, muncitorii stiu ca munca de calitate se face incet, fara graba.

Dar nici verificarea nu se face asa usor! Unul trage capacul canalului cu tarnacopul, altul da verdictul. Si cum o solutia trebuia gasita, salvatorii au inceput cu o analiza profunda.

Unul, doi, trei, patru, cinci cu totii au analizat situatia la rece! Nu se grabeau, nu erau in pielea bietului politist care dirija traficul din mijlocul lacului, incaltat doar in pantofi. Intr-un final, muncitorii au apelat si la aparatura din dotare.

Trei indivizi au trudit sa puna piesa langa piesa, surub langa surub, ca sa monteze pompa si sa traga apa pentru a elibera intaiul drum al tarii.

In tot acest timp, bietul politist statea in apa si spera ca haosul sa se termine odata. Cand colo, salvatorii erau abia la inceputul operatiunii! La intreaga scena a asistat un taximetrist care s-a impotmolit cu masina chiar in fata lacului imens.

Omului i s-a stricat masina, asa ca a fost nevoit sa astepte pe cineva sa-l remorcheze.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO114711##