Predicile unui preot fac furori pe internet! Isi tine slujbele religioase pe ... Facebook, ,iar "Like-urile" nu mai contenesc!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Parohia lui e cat Facebookul de mare. Are credinciosi peste tot. Din Australia si pana in Statele Unite, nu e roman credincios care sa nu fi ascultat predicile parintelui Calistrat.

Iar like-urile vin cu sutele dupa fiecare postare. Mare e Gradina Domnului si sa te tii cand slujitorii Lui ii sar gardul! Faceti cunostinta cu Parintele Calistrat, cel mai de succes duhovnic in viata. Predicile lui sunt ascultate zilnic de 14 000 de enoriasi. Unde incap toti? Pe Facebook!

Preoti cu pagini de socializare am mai vazut, dar asa activi si slobozi la gura ca parintele Calistrat, mai rar! Duhovnicul cu barba carunta isi inregistreaza predicile din biserica si le posteaza pe internet.

Ascultati numai ce are de spus cand vine vorba de enoriasele in baston!

##VIDEO133246##

Cat despre generozitate si marinimie, cine imparte, parte-si face: „ In momentul in care ai pus 100 de milioane deoparte, da 10 lei la un muritor de foame sa ia o paine. In momentul in care tu ai o masina de 50 000 de euro, da la un ticalos cu caruta sa-si ia o paine!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asa

se face ca enoriasii preotului cu talent oratoric s-au transformat in fani pe Facebook. Parintele Calistrat are chiar mai multi admiratori, decat cei adunati pe pagina Sfantei Parascheva. Postarile preotului din Iasi aduna mii de vizualizari, sute de like-uri, share-uri si comentarii. Daca pe internet e iubit, pe ulite parerile sunt impartite! Parintele Calistrat mai administreaza pe langa pagina de mare succes si un blog personal si un cont Google+.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.