Pregătește berea pentru filmul ales de Ursul din tine!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 aug 2021, 12:00

Ursul din tine a ales filmul care va fi difuzat în această duminică la Kanal D, astfel că acum rămâne doar să pregătești berea și floricelele pentru o seară de duminică memorabilă.

Duminica aceasta, filmul difuzat la Kanal D este oferit de URSUS. Dacă ursul din tine a decis ce film își dorește să vadă la TV, acum, tot ce trebuie să faci este să te pregătești așa cum se cuvine pentru o seară de film specială. Strânge-i pe toți cei dragi pe canapea, pune berea Ursus la rece și vizionează o comedie care cu siguranță te va face să închei săptămâna cu un zâmbet larg pe față.

Ursul din tine a ales filmul care va fi difuzat duminică la Kanal D

Dacă și pentru tine serile de duminică înseamnă un film bun și timp de calitate petrecut alături de cei dragi, atunci cu siguranță ai ascultat ursul din tine și ai votat categoria de film preferată. Kanal D și URSUS le-au oferit telespectatorilor Kanal D ocazia de a alege ce film își doresc să vadă duminică seară la TV. Publicul a avut de ales între un film de comedie sau unul de acțiune. Votul s-a desfășurat pe contul de instagram Kanal D România, în secțiunea InstaStory.

Cei de acasă au decis, astfel că în această duminică, după Roata Norocului, la Kanal D va fi difuzată o COMEDIE care cu siguranță le va schimba starea de spirit in bine.

Filmul oferit de URSUS este Super Chef, un film american comedie-dramă din 2015 regizat de John Wells și scris de Steven Knight, dintr-o poveste de Michael Kalesniko. Filmul are rolul unui ansamblu format din Bradley Cooper, Sienna Miller, Omar Sy, Daniel Brühl, Matthew Rhys, Riccardo Scamarcio, Alicia Vikander, Uma Thurman și Emma Thompson 

Pe instagramul de Kanal D România, URSUS i-a îndemnat pe români să asculte ursul din ei, lucru care s-a și întâmplat, astfel că seara de duminică din această săptămână va fi cu și despre comedie. Pentru a încheia săptămâna într-o notă relxantă, nu uita să pregătești berea pentru filmul ales de Ursul din tine! Pune la rece berea și nu uita să îi chemi pe toți cei dragi la film pentru a vă bucura împreună de o seară perfectă. 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.