Pregătește-te pentru o duminică memorabilă! Filmul „Cioc cioc” te va ține în suspans până la final

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 sep 2021, 10:00

În această duminică, suspansul va fi la cote maxime. Filmul difuzat la Kanal D te va ține în tensiune până spre final. Ce vei putea urmări la TV?

Știi acele discuții de luni dimineața, când toți colegii vorbesc despre filmul difuzat la TV cu o seară în urmă? Pregătește-te pentru că vei avea multe de povestit după seara de film de duminică. În această săptămână, categoria de film câștigătoare este SUSPANSUL, astfel că la Kanal D va fi difuzat un film care să pună accentul pe trăire, emoție, dar și din care nu vor lipsi scenele care să îți taie respirația.

URSUL din tine a preferat SUSPANSUL. Ce film va rula la Kanal D duminică seară?

URSUL din tine și-a dorit să urmărească scene de film care să prelungească suspansul, astfel că URSUS va oferi în această săptămână un film din această categorie. În urma votului desfășurat pe contul de instagram Kanal D România, secțiunea InstaStory, SUSPANSUL a primit cele mai multe voturi. Duminică seară, la Kanal D va fi difuzat un film care îi va ține pe telespectatori în tensiune, astfel că nu vor putea anticipa nicio secundă acțiunile personajelor principale.

După ce timp de trei săptămâni comedia a fost vedeta serilor de duminică, acum, suspansul îi va lua locul. Filmul difuzat duminică la Kanal D este oferit de URSUS, iar dacă și tu ți-ai exprimat votul pe contul de instagram Kanal D România, atunci înseamnă că ești gata pentru o seară de film perfectă, alături de cei dragi.

Duminică seară, de la ora 22:30, la Kanal D vei putea urmări filmul „Cioc cioc”. Această producție cinematografică spune povestea lui Evan Webber, interpretat de actorul Keanu Reeves, un familist convins. Viața lui este dată peste cap în momentul în care două tinere plouate îi bat la ușă, cerându-i ajutorul. Amabil și prietenos, acesta nu ezită să le invite pe cele două tinere în casă și să le ofere haine uscate si prosoape. Mintea îi fuge în mai multe direcții în momentul în care le vede pe cele două tinere stând pe canapeaua sa, însă nimic nu este ceea ce pare. 

Ce se va întâmpla după, dar și de ce Evan Webber (Keanu Reeves) va regreta că a fost atât de amabil cu cele două tinere poți vedea urmărind la Kanal D filmul oferit de URSUS.

Pentru a nu pierde nicio secvență din filmul care te va ține în suspans, pregătește din timp berea și gustările, astfel încât să nu ratezi nicio fază importantă din desfășurarea acțiunii. Vrei să ai parte de o seară perfectă, atunci urmărește filmul din categoria SUSPANS alături de toți cei dragi și cu siguranță seara de duminică va fi una pe care nu o veți uita prea curând. 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.