Pregateste-te pentru viata cu “Antrenorul”, in fiecare duminica, la Kanal D!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:29

Duminica, 12 mai, la ora 11.30, debuteaza la Kanal D, emisiunea “Antrenorul”, prezentata de Cristian Onetiu, antrenor de stil de viata (life coach).

“Antrenorul” este o emisiune tonica, pozitiva, transformatoare,  un “reality” care isi propune sa dezvaluie saptamanal ce inseamna sa fii un “Antrenor de viata” si, mai ales, cum poti deveni chiar tu cel mai bun antrenor al vietii tale.

“Cum sa te automotivezi?”, “Cum sa-ti depasesti angoasele?”,   “Cum sa te antrenezi pentru o viata echilibrata si pentru succes in fiecare zi?”, acestea sunt intrebarile la care Cristian Onetiu va raspunde in fiecare duminica telespectatorilor Kanal D.

Cristian Onetiu are 15 ani de experienta

in dezvoltare personala, este antrenor de stil de viata (Life Coach in terminologia internationala) si un antreprenor de succes. 

Show-ul “Antrenorul” este o sedinta de Life Coaching, prezentata intr-un mod antrenant si captivant pentru telespectator, pe baza uneia dintre cele mai raspandite tehnici de Life Coaching: G.R.O.W. (n.r. Goal – Obiectiv; Reality –Realitatea; Options – Optiuni; Wrap Up – Concluzii).

Emisiunea se bucura  de prezenta unor invitati cu realizari remarcabile, iar telespectatorii se vor regasi in etapele de transformare ale participantilor in show.
Primul invitat al “Antrenorului” este Gabriel Burduja, DJ la un post de radio din Resita, un barbat cu greutate, la propriu si la figurat. Acesta isi doreste sa adopte un stil de viata sanatos si sa faca un pas urias inainte in cariera.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Nu ratati, duminica, 12 mai, de la

11.30, prima lectie de viata, in show-ul “Antrenorul”, prezentat de Cristian Onetiu, la Kanal D.