Pregatește-ți copilul pentru începerea școlii: 6 produse pe care să le cumperi

Author: Ana Filip

Deși anul școlar s-a încheiat și micuțul tău a intrat în vacanță, poți începe să completezi de acum lista cu papetărie pentru copii. Cu siguranță, cadrele didactice (educatoare, învățătoare ori profesori) le-au dat copiilor teme ori proiecte pe care să le facă pe parcursul vacanței de vară. În plus, nu este indicat ca năzdrăvanul tău să nu se implice deloc în activități școlare în următoarele luni de vară fiindcă îi va fi dificil să se adapteze apoi.

Economisește timp și energie și comandă toate rechizitele școlare de care ai nevoie de pe papetărie.ro. Îți oferim o gamă completă de caiete, instrumente de scris, articole de lucru manual și multe altele, toate la un click distanță. 

1. Coli A4

Colile A4 pot fi folosite într-o mulțime de activități pentru copii – de la colorat și pictat până la diverse proiecte de lucru manual. Sunt ieftine, versatile și reprezintă un aliat de bază pentru petrecerea timpului în familie. 

Nu sunt necesare abilități speciale, ci doar poftă de distracție. Dacă nu ai nicio idee, este suficient să cauți pe internet cum să faci diferite decorațiuni din hârtie și îți vor apărea o multitudine de modele. 

Dacă micuțul tău, știe deja să scrie îl poți încuraja să creeze povești și jocuri amuzante pe care să le dezbateți împreună. Astfel de activități îi stimulează imaginația și reprezintă și un motiv bun prin care îl poți ține departe de telefonul mobil, tabletă ori televizor. 

2. Caiete 

Dacă ai deja o idee despre rechizitele școlare ce îi vor fi necesare copilului tău anul următor, nu ezita să le cumperi. Pe lângă faptul că le vei găsi la oferte speciale, vei evita și agitația primelor săptămâni ale lunii septembrie. Mai mult de atât, dacă micuțul trebuie să se apuce de temele de vacanță, este indicat să aibă caiete noi, nu să le scrie pe cele vechi de la școală. 

3. Pixuri și stilouri

Cu siguranță, după un an școlar intens, stocul de instrumente de scris al micuțului tău nu mai este complet, astfel că este indicat să îi cumperi ceea ce îi lipsește. Implică-l și pe el în această activitate și lasă-l să își aleagă ceea ce îi place și crede că i-ar fi de folos atât pe perioada verii, cât și în noul an școlar. Stilourile și pixurile sunt cele mai importante instrumente de scris din penarul unui elev, așa că nu dai greș dacă le cumperi din timp. Completează lista de cumpărături și cu rezerve cu cerneală, linere, rollere, dar și produse corectoare (gumă, bandă, fluid, etc).

4. Creioane colorate și carioci

Vacanță de vară nu ar mai fi aceeași dacă micuțul tău nu ar avea un nou set de creioane colorate și carioci. Coloratul este o activitate relaxantă și distractivă care îi ajută pe cei mici să fie mai creativi, să aibă imaginația mai bogată și să se exprime mai ușor. De asemenea, este o activitate utilă pentru dobândirea a noi abilități și cunoștințe. 

Avem în ofertă creioane cerate, creioane colorate triunghiulare sau rotunde, seturi creative de carioci 3D, carioci antibacteriene, în culori neon sau nuanțe pastel, cu vârf mai subțire sau sub formă de pensulă. Iar dacă ai un mic artist în familie, căruia îi place să deseneze tot ce îi iese în cale, îți propunem să alegi creioane ori carioci lavabile care se curăță ușor, doar cu apă. 

5. Articole de pictură

Dacă năzdrăvanul tău este pasionat de pictură, încurajează-l să își dezvolte această abilitate. Verifică dacă mai are acuarele tempera ori acrilice și pensule și dă-i un imbold în această vacanță de vară. Astfel își ocupă timpul într-un mod plăcut, își dezvoltă creativitatea și puterea de concentrare. În comerț sunt o mulțime de culori și produse, astfel că nu ai cum să nu găsești ceva pe placul tău și al copilului. 

6. Articole pentru lucru manual

Lucrul manual este extrem de important în dezvoltarea copiilor, așa că nu ar trebui să lipsească astfel de activități din vacanța de vară. Îi stimulează puterea de concentrare, îi dezvoltă imaginația, îl ajută să ducă la bun final sarcini și să găsească soluții. În plus, este o bună modalitate pentru a întări legătura părinte-copil. 

Lucrul manual cu plastilină, crearea figurinelor din carton, realizarea accesoriilor din paste sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți face cu cel mic. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.