Pregatiti-va portofelele: motorina si tigarile SE SCUMPESC din nou

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 22:40

Guvernul va efectua anul viitor noi cresteri de accize atat la motorina, cat si la tigarete, ceea ce va conduce la majorari de preturi.

Cresterile in cazul tutunului vor continua sa fie aplicate si in urmatorii ani, releva un document guvernamental.

 

Astfel, potrivit calendarului stabilit de Guvern, nivelul accizelor pentru motorina va creste la 1 ianuarie 2013 de la 374 euro/tona la 391 euro/tona.

 

Acciza totala la tigarete va creste in iulie 2013 de la 79,19 euro la 81,78 euro/1.000 tigarete si va ajunge la 86,96 euro/1.000

tigarete in iulie 2015.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, pretul la tutun si tigari a crescut anul trecut cu 6,5%.

 

in privinta benzinei, un studiu Bloomberg pentru 55 de tari releva ca Romania se numara printre statele cu cel mai ridicat cost din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, situandu-se pe locul al saptelea dupa ponderea costului unui galon de benzina in venitul mediu zilnic.

 

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.