„Am fost strict imaginea acestei societăți”. Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a fost săltată de mascați pentru evaziune fiscală

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 18 iul 2024, 12:22

Bianca Drăgușanu se află la audieri într-un dosar penal pentru evaziune fiscală

Sursa: Antena 3 CNN & Instagram

Bianca Drăgușanu a fost arestată sub acuzația de evaziune fiscală, fiind suspectată că a vândut haine de lux din Turcia fără a-și declara veniturile.

UPDATE:  Bianca Drăgușanu a oferit prima declarație în scandalul în care acuzată de evaziune fiscală.

„Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Click!.

Vedeta Bianca Drăgușanu se află în centrul unui scandal de evaziune fiscală, după ce a fost arestată și dusă la audieri de Poliția Economică.

Conform anchetatorilor, Drăgușanu este acuzată că a vândut haine de lux aduse din Turcia, fără să-și declare veniturile la stat, cauzând un prejudiciu semnificativ.

Bianca Drăgușanu a fost săltată de poliție

În cursul dimineții, polițiștii au efectuat mai multe percheziții, inclusiv în magazinul deținut de Bianca Drăgușanu, unde erau expuse hainele de lux, precum blănuri și geci de piele, importate din Turcia.

Se presupune că aceste activități ilegale au început încă din 2017, iar veniturile nedeclarate ar fi depășit 2,5 milioane de lei.

„Este vorba despre un dosar de evaziune fiscală. În acest moment, Bianca Drăgușanu este suspect alături de alte trei persoane, printre care și un polițist local. Ea se află în acest moment la audieri, după ce în această dimineață au fost mai multe percheziții, inclusiv în magazinul în care aceasta vindea respectivele haine.

Este vorba despre haine de lux: blănuri, geci de piele, pe care, spun anchetatorii, Bianca Drăgușanu le aducea din Turcia și le vindea mai apoi online, dar și în magazinul ei, acolo unde erau și expuse. Totuși, ea nu ar fi declarat veniturile la stat”, a declarat reporterul Ana Ciuvică pentru Antena 3 CNN.

Citește și: Tragedie la Paris: Un mort și șase răniți după ce o mașină a intrat pe terasa unei cafenele

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut.”

Citește și: Betty Salam, mesaj dureros după despărțirea de Cătălin Vișănescu: „Am obosit” Ce își dorește vedeta cel mai mult în aceste momente

Prejudiciu de 300 de mii de lei

Investigațiile au scos la iveală că veniturile obținute din comercializarea acestor articole vestimentare de lux nu au fost declarate autorităților fiscale, ceea ce a condus la un prejudiciu estimat la 300 de mii de lei.

Alături de Bianca Drăgușanu, alte trei persoane sunt suspectate în acest dosar, printre care se numără și un polițist local.

Conform polițiștilor, Drăgușanu importa hainele din Turcia și le vindea atât online, cât și în magazinul său fizic, însă nu a raportat aceste venituri. Ancheta a fost inițiată după ce autoritățile fiscale au observat discrepanțe semnificative în declarațiile financiare ale vedetei.

Acum, Bianca Drăgușanu se află în fața anchetatorilor, unde urmează să fie interogată în legătură cu acuzațiile aduse.

Pe lângă vedetă, ancheta vizează și alte persoane implicate în rețeaua de evaziune fiscală, ceea ce sugerează o posibilă operațiune mai amplă de fraudare a statului.

„Potrivit polițiștilor, toate aceste lucruri se întâmplau încă din anul 2017 și Bianca Drăgușanu ar fi trebuit să declare la stat venituri de peste 2 milioane și jumătate de lei, pe care nu i-a declarat, venituri provenite din comercializarea acestor articole vestimentare de lux”, a mai adăugat reporterul Antena 3 CNN.

Acest scandal de evaziune fiscală a atras atenția publicului, având în vedere popularitatea vedetei și impactul potențial asupra imaginii sale publice. Reprezentanții legali ai Biancăi Drăgușanu nu au oferit încă declarații oficiale, însă se așteaptă ca aceștia să conteste acuzațiile în fața instanței.