Preliminarii EURO 2024, România vs. Israel: Cine va arbitra meciul de sâmbăta, 18 noiembrie 2023

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 17 nov 2023, 09:51

Pe data de 18 noiembrie, echipa Națională de Fotbal România întâlnește Israelul.

Sursa: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

România – Israel, drumul spre succes sau riscul eliminării, pe data de 18 noiembrie.

Pe data de 18 noiembrie, echipa Națională de Fotbal România întâlnește Israelul, în contextul preliminariilor EURO 2024. În cadrul etapei decisive a preliminariilor pentru EURO 2024, România se pregătește pentru un meci crucial împotriva Israelului, un moment definitoriu pentru șansele de calificare ale echipei naționale. Disputa, programată să aibă loc pe "Pancho Arena", promite o confruntare intensă între cele două națiuni.

A fost dezvăluită brigada care va arbitra România- Israel

Cu trei zile înaintea meciului, UEFA a anunțat brigada de arbitri care va conduce această partidă hotărâtoare. Francois Letexier, arbitru francez cu o experiență vastă, va fi la centru, asistat de Cyril Mugnier și Mehdi Rahmouni. Letexier, cu antecedente în arbitrajul echipelor naționale, aduce competență și obiectivitate la această întâlnire crucială.

Echipa Națională a României- Lotul Convocat

Cu privire la componența lotului național al României pentru această confruntare, selecționerul a făcut apel la o paletă variată de talente.

Printre numele de bază se numără portari precum Horațiu Moldovan și Ionuț Radu, fundași solizi precum Andrei Rățiu și Radu Drăgușin, și mijlocași creativi precum Nicolae Stanciu și Ianis Hagi.

Citește și: Gigi Becali, desculț într-o benzinărie! Imaginea care a devenit virală în mediul online

Programul și Clasamentul Grupei I

Meciul România- Israel este integrat într-o etapă complexă a preliminariilor, în care se vor disputa și partidele Belarus- Andorra și Elveția- Kosovo.

În acest moment, România ocupă poziția de lider în Grupa I, acumulând 16 puncte, în timp ce Israel se situează pe locul al treilea, cu 12 puncte.

Calculul calificării și riscurile eliminării

Potrivit gsp.ro, cu perspectiva unui rezultat pozitiv împotriva Israelului, România poate să-și asigure matematic calificarea la EURO 2024 înaintea ultimei partide cu Elveția. În ciuda acestei perspective favorabile, în cazul unei înfrângeri, "Tricolorii" trebuie să gestioneze cu atenție rezultatele următoarelor partide pentru a menține vii șansele de calificare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În contextul complex al grupelor, rezultatele acestui meci vor dicta evoluția ulterioară. O victorie sau un rezultat de egalitate împotriva Israelului ar consolida poziția României în fruntea clasamentului. În cazul unei înfrângeri, variantele de calificare rămân deschise, dar depind de rezultatele altor partide.

Care sunt meciurile care au mai rămas să fie disputate pentru Preliminariile EURO 2024?

Pentru calificări urmează să mai fie disputate următoarele meciuri:

Israel- Elveția/ 15 noiembrie, ora 21:45

Elveția- Kosovo/ 18 noiembrie, ora 21:45

Israel- România/ 18 noiembrie, ora 21:45

România- Elveția/ 21 noiembrie, ora 21:45

Andorra- Israel/ 21 noiembrie, ora 21:45

Citește și: Cu ce s-au îmbrăcat Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea lor de logodnă din Constanța! Fotografii spectaculoase de la eveniment

Care este clasamentul în acest moment pentru Grupa I?

  1. România (13-4 golaveraj) 16 puncte/ 8 meciuri
  2. Elveția (20-8) 15/ 7 meciuri
  3. Israel (7-8) 11/ 7
  4. Kosovo (9-8) 10/ 8 meciuri
  5. Belarus (7-14) 6/ 8 meciuri
  6. Andorra (3-17) 2/ 8 meciuri.

De menționat este faptul că doar primele două clasate se vor califica la turneul final din vara anului viitor (14 iunie- 14 iulie), găzduit de Germania. Dacă va exista egalitate de puncte se va face o departajare în funcție de rezultatele din meciurile directe.

Meciul România- Israel nu este doar o confruntare fotbalistică; este o dramă în evoluție, în care fiecare minut contează. Echipa națională română își propune să ofere o prestație remarcabilă, să obțină un rezultat pozitiv și să-și consolideze poziția în fruntea grupei. În timp ce privitorii așteaptă cu sufletul la gură această confruntare, pasiunea pentru fotbal și aspirația către EURO 2024 se intensifică în rândul suporterilor. Meciul de sâmbătă promite o demonstrație de forță și determinare, fiind unul dintre momentele cheie ale campaniei de calificare.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?