PREMIERA ABSOLUTA. A fost dezvaluita IDENTITATEA militarului care l-a ucis pe liderul Al Quaeda, Osama bin Laden

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 08:50

Premiera absoluta in fortele speciale americane! Militarul care l-a ucis pe cel mai cautat terorist al lumii, Osama bin Laden, si-a dezvaluit identitatea!

Este pentru prima data cand s-a incalcat consemnul pastrarii secrete a identitatii celor care participa la astfel de misiuni. El este omul care a rescris istoria, din toate punctele de vedere! Rob O'neill a fost membru al echipelor speciale Seal si este ultima persoana care l-a vazut pe Bin Laden in viata!

In 2011, echipa lui O'neill a fost trimisa in orasul pakistanez Abbottabad, intr-o misiune ultrasecreta, denumita GERONIMO, ce viza anihilarea celui mai cautat terorist al lumii.

In noaptea de 2 mai, Rob O'neill impreuna cu alti 22 de militari au efectuat un raid in casa acestuia din Pakistan.

Dintre cei 23 de membri ai echipei, doar O'neill a mai avut ocazia sa vada ultimele clipe din viata teroristului. Tatal militarului a marturisit ulterior ca doar 3 gloante i-au trebuit fiului sau pentru a curma amenintarea terorista care plana asupra intregii lumii.

Misiunea celor 23 ar fi trebuit sa ramana strict secreta iar identitatile celor care fac parte din aceste echipe raman si ele necunoscute! Totusi, O'neill a incalcat regula si a vorbit despre

acest lucru. La scurt timp 19 ani si eram implicat intr-o relatie absolut ingrozitoare cu o fata pe nume Hilary.

Eram convins dupa incheierea misiunii, O'neill si-a incheiat sejurul militar, dupa o cariera de 16 ani! Asta, in ciuda faptului ca stagiul celor antrenati in trupele Seal este de 20 de ani. Suparat ca a fost obligat sa se retraga mai devreme si deranjat de faptul ca si-a pierdut o parte dintre beneficiile militare, O'neill a aruncat bomba si si-a dezvaluit identitatea:" M-am inrolat in trupele Seal pentru ca aveam o iubita si credeam ca unul dintre

noi este nebun si trebuia neaparat sa scap de ea".

##VIDEO126446##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La cei 38 de ani ai sai, O'neill este casatorit si are copii, insa nu de putine ori i-a fost teama ca nu va mai avea ocazia sa-si vada vreodata micutii! Mai ales dupa ce un foarte bun prieten al sau si-a pierdut viata intr-o misiune.



De-a lungul carierei sale, O'neill a luat parte la peste 400 de misiuni de lupta. De departe insa, cea mai marcanta a fost misiunea raidului din Pakistan. Trupele speciale au folosit atunci doua elicoptere ultrasecrete despre care se spune ca nu fac niciun zgomot.

Unul dintre ele s-a stricat, iar trupele speciale l-au distrus chiar in curtea casei teroristului. Totul pentru a ascunde tehnica folosita de acest aparatde zbor.
Imagini cu aparatul in flacari au fost totusi surprinse de un amator si postate pe internet la scurt timp dupa aceea.

 

 

Taguri: