PREMIERA: Giulia Anghelescu si-a aratat pentru prima oara fetita la TV

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:21

Desi a nascut si multi spuneau ca nu va mai arata la fel de bine, Giulia Anghelescu are o silueta de invidiat si este mai in forma ca niciodata.

Prezenta in platoul emisiunii WOWbiz, Giulia a prezentat in premiera la TV imagini cu fetita ei.

"Ii place foarte mult sa cante la pian, atat cat poate ea la varsta asta. Are doar un an si jumatate. De multe ori in timpul zilei o gasesc pe scaun la pian. Ii plac si masinutele, deci il mosteneste si pe Vlad".

Intrebata daca are timp sa se ocupe de micuta Antonia Sabina, Giulia a declarat ca si-a asumat acest lucru cand a decis sa aduca pe lume un copil.



"Am facut un copil, deci mi-am asumat chestia asta. Si noi avem o bona, dar nu sta cu ea in permanenta, decat de dimineata pana dupa masa. Am asteptat-o mult, vrem sa ne bucuram de ea".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.