PREMIERA! HATICE SENDIL (Elif din "Ziua in care mi s-a scris destinul") este cea mai fericita mamica! Iata prima aparitie in public a frumoasei actrite alaturi de fiul ei, Can!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iul 2017, 11:46

Hatice Sendil si sotul ei, Burak Sagyasar sunt in al noualea cer de cand au devenit parinti.

Hatice Sendil a adus pe lume pe 16 mai un baietel sanatos si a devenit cea mai fericita si implinita mama din lume. Actrita a ales sa nasca pe cale naturala, intr-un spital privat din Istanbul, Spitalul American din Istanbul.

Citeste si: EMIR din "Dragoste infinita", asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Iata cum arata carismaticul KAAN URGANCIOGLU in adolescenta, alaturi de MAMA si de FRATELE lui, CAN! VEZI imagini spectaculoase!

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN din "Dragoste infinita"), aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita la cea mai recenta sedinta foto si ce tinuta spectaculoasa a purtat! VEZI ce accesoriu vestimentar a starnit imaginatia fanilor ei!

Frumoasa actrita a fost permannet insotita de sotul ei, Burak Sagyasar, care a asistat-o inca de la primele clipe dificile ale travaliului pana la marele moment al nasterii bebelusului lor.

Micutul Can a fost asteptat cu mare nerabdare de intreaga sa familie. Insa cea mai emotionata a fost mama actritei care a trait la intensitate maxima clipele frumoase din viata fiicei sale si a fost prima care i-a urat bun venit pe lume.

Numele baietelului are o semnificatie deosebita in limba turca, de care frumoasa actrita si sotul ei au tinut cont atunci cand l-au ales, "Can" inseamna "suflet".

Micutul Can le va umple de fericire si de satisfactii sufletele celor doi parinti si va reprezenta "sufletul casniciei lor".

Frumoasa Hatice Sendil a fost surprinsa in acest weekend de paparazzi emisiunii "Star Life", care au indraznit sa ii adresezi cateva intrebari. Actrita nu s-a afisat pentru prima data in public impreuna cu baietelul ei Can si parea extrem de fericita si de implinita.

Vizibil emotionata, aceasta a confirmat ca pe bebelusul ei in varsta de o luna de zile il cheama  Can si numele a fost ales de comun acord cu sotul ei si a marturisit ca nu vor pleca in vacanta, ci vor ramane la Istanbul.

 

Hatice Şendil oğlu Can'la ilk kez görüntülendi #haticesendil #buraksagyasar #enmagazinn

O postare distribuită de EnMagazin (@ennmagazinn) pe

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?