Premieră în „Casa iubirii”! Nona este favorita săptămânii: „Sper să arătăm adevărata dragoste și aici, și afară”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 mar 2023, 20:00

Nona este favorita săptămânii

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii „Casa iubirii”, a avut loc o adevărată premieră!

Astăzi, în ultimul episod al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv pe Kanal D, a fost desemnat favoritul săptămânii.

Nona, desemnată concurenta favorită a săptămânii

În episodul de azi din „Casa iubirii”, a venit momentul ca favoritul săptămânii să fie anunțat. Concurentul care este favorit va beneficia de imunitate, dar va avea și o mare responsabilitate.

Andreea Mantea a anunțat că este o premieră ce se întâmplă, după care a rostit numele Nonei și a întors cecul cu premiul în valoare de 5.000 de lei. 

„Vreau să mulțumesc tuturor din casă, de afară și, în special, lui Patrick pentru că, dacă nu era el, nu se vedeau de afară sentimentele pe care noi le arătăm aici și... am emoții! Mulțumesc frumos și sper să arătăm adevărata dragoste și aici, și afară”, a declarat Nona, după ce a fost desemnată favorita săptămânii.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, la întâlnirea dintre Cristina și Radu. Detaliile abia acum au ieșit la iveală: „Foaie, pix, să ne luăm notițe, să tragem concluzii, să încercăm să aflăm ce s-a întâmplat”

Andreea Mantea nu a putut să nu remarce emoția din ochii lui Patrick care, auzind numele Nonei ca favorită a săptămânii, a zâmbit din tot sufletul.

Nona nu se aștepta nici în ruptul capului să fie desemnată favorita săptămânii, iar Bianca a dezvăluit că era chiar îngrijorată pentru gala de astăzi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„A zis că are o presimțire proastă, că o să aibă discuții în gală, că cine știe ce va fi iar, cine știe ce urmează”, a spus Bianca.

Citește și: Mihaela va izbucni în lacrimi, după întâlnirea cu Robert în camera roșie! „Vreau să te rog un lucru” Radu va fierbe de gelozie după ce Cristina îl va întâlni pe Marinel! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, vineri, 17 martie, de la 10:00 și 16:30!

„Am al șaselea simț foarte dezvoltat dar eu nu-l înțeleg.

De dimineață simțeam că inima îmi iese, dar nu în bine, și am zis că e posibil să fie ceva wow în gală”, a mărturisit Nona.

Concurenții din „Casa iubirii” au scăpat de gala eliminatorie 

Pentru a mai da încă o doză de suspans, Andreea Mantea a întrebat-o pe Nona cum crede că va fi această gală: cu sau fără eliminare?

„Sper să fie fără eliminare, nu știu, nu vreau să induc. Simt că nu va fi eliminare”, a spus Nona.

Din fericire pentru toată lumea, Nona a avut dreptate, Andreea Mantea anunțând că această gală nu este cu eliminare.