Premiera in Europa! Tara in care numarul ateilor este mai mare decat cel al crediciosilor

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 20 sep 2020, 22:40

Norvegia este tara in care oamenii care nu cred in Dumnezeu sunt mai multi decat cei care cred sau nu sunt siguri ca Divinitatea exista.

 

Premiera in aceasta tara europeana! Numarul ateilor este mai mare decat numarul credinciosilor
Norvegia este tara in care oamenii care nu cred in Dumnezeu sunt mai multi decat cei care cred sau nu sunt siguri ca Divinitatea exista.
Potrivit unui studiu realizat de IPSOS Norvegia, citat de adevarul.ro, este pentru prima data in istoria acestei tari cand majoritatea celor intrebati "Credeti in Dumnezeu" a raspuns negativ.
Printre cei care au participat la studiu s-au numarat si cativa imigranti de origine musulmana, restul fiind oameni care apartin unor culturi relogioase occidentale.
Conform sursei citate, au fost chestionati 4.000 de norvegieni. 39% au spus ca nu cred in Dumnezeu, 37 au spus ca cred, iar restul de 23% au spus ca nu sunt siguri. In Oslo, capitala tarii, doar 29% din populatie crede in Dumnezeu.

Potrivit unui studiu realizat de IPSOS Norvegia, citat de adevarul.ro, este pentru prima data in istoria acestei tari cand majoritatea celor intrebati "Credeti in Dumnezeu" a raspuns negativ. Printre cei care au participat la studiu s-au numarat si cativa imigranti de origine musulmana, restul fiind oameni care apartin unor culturi relogioase occidentale. 

Conform sursei citate, au fost chestionati 4.000 de norvegieni. 39% au spus ca nu cred in Dumnezeu, 37 au spus ca cred, iar restul de 23% au spus ca nu sunt siguri.

In Oslo, capitala tarii, doar 29% din populatie crede in Dumnezeu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.