Premiera in lumea medicala! Primul tratament care trateaza reumatismul definitiv, acum si in Romania!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 aug 2021, 20:00

APITOX Rheumatic Forte - Spune adio durerilor reumatice si musculare!

Renato Sanches, apicultor de peste 30 de ani, a creat o crema miraculoasa impotriva durerilor de reumatism!

"Pe langa produsele specifice precum mierea, laptisorul de matca, polen si propolis, in urma cu 5 ani am fost nevoit sa gasesc un remediu, din cauza durerilor insuportabile de reumatism pe care incepusem sa le am.

Am observat ca de fiecare data cand eram intepat de mai multe albine, durerile de reumatism dispareau ca prin minune si atunci m-am decis sa realizez un unguent cu extract de venin de albine, pentru a scapa de durerile provocate de reumatism",

a declarat Renato Sanches.

Simptomele reumatismului sunt unele dintre cele mai neplacute si, odata cu sosirea sezonului rece acestea incep sa ne deranjeze din ce in ce mai tare: durerile de articulatii se acutizeaza, apar junghiurile si edemul.

Crema Apitox Rheumatic Forte- cunoscuta ca fiind produsul nr.1 in Marea Britanie, este special conceputa pentru a combate toate aceste efecte neplacute. Unguentul are la baza principii active puternic curative, cele mai importante ingrediente fiind extractul de miere, veninul de albine, glucozamina si condroitina.

Veninul de albine este unul dintre cele mai cunoscute analgezice, fiind de 80 de ori mai puternic decat morfina in calmarea durerilor, fara a produce dependenta, ceea ce face ca apiterapia sa fie una dintre cele mai apreciate metode in tratarea diverselor afecţiuni.

Are o putere antibiotica foarte importanta, de aceea este foarte eficient in problemele virale si bacteriene. Imbunatateste rapid circulatia sangelui, scade tensiunea arteriala, creste cu pana la 40% debitul cardiac, imbunatateste functia hepatica si este un excelent anti-alergic.

De asemenea, are beneficii care produc vasodilatatie si microcirculatia articulatiilor, stimuleaza regenerarea cartilajului articular, avand o puternica actiune anti-inflamatoare.

Un alt efect al cremei Apitox este senzatia de racire oferita la nivelul pielii datorita continutului de mentol, fiind deosebit de benefic in afectiunile reumatismale prin reducerea durerii si spasmelor musculare, totodata imbunatatind functionalitatea articulatiilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Boli tratate de Apitox:

Artrita reumatoida: corecteaza raspunsul imun prin oprirea procesului bolii, eliminarea durerii si imbunatatirea mobilitatii, revitalizand zonele afectate;

• Osteoartrita: Veninul de albine este un calmant foarte puternic, acesta are rezultate excelente in tratamentul durerii. De asemenea, ajuta in mod semnificativ la regenerarea cartilajului uzat.

• De asemenea se obtin rezultate excelente in cazul: guta, fibromialgie, febra reumatica, leziuni sportive, dureri musculare, dureri de spate, sciatica, nevralgii, alergii, hernie de disc, epicondilita, dureri de umar si probleme circulatorii.

Apitox Rheumatic Forte este disponibil pe http://www.apitox.ro/ sau la numarul de telefon 0784.19.70.25

Recomandat de Asociatia Britanica de reumatologie.

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.