Premieră la „Insula de 1 milion”! Primul joc pe echipe! Cine sunt concurenții care fac parte din echipa lui Szilard și cine sunt concurenții din echipa Mariei

Autor: Diana Ghita

Din ce concurenți și-au compus Szilard și Maria echipele

Sursa: Captură KANAL D

În această seară are loc, pentru prima oară la „Insula de 1 milion”, un joc pe echipe. După ce, în ediția anterioară a emisiunii, ruleta i-a ales pe Szilard și Maria, aceștia au trebuit să-și compună echipele pentru proba de astăzi.

După ce au fost aleși, Szilard și Maria au trebuit să facă echipe de câte zece concurenți. Aceștia au avut la dispoziție varianta de a conduce echipele, dar și posibilitatea de a-i privi de pe margine pe cei nominalizați.

Cine sunt concurenții care fac parte din echipa lui Szilard

În episodul cu numărul 15 al „Insulei de 1 milion”, Cosmin Cernat a anunțat că proba din această seară nu este cu eliminare, ci că participanții se vor întrece pentru un premiu, ceea ce i-a încurajat pe Szilard și Maria să participe, și

ei, la jocul pe echipe. Astfel, cei doi au ales, fiecare, câte nouă concurenți.

Szilard i-a ales pe: Dragoș, Iulian, Tudor, Tarzy, Alex, Renata (vestici), Alexandra, Flori și Mădălina. Acesta a ales cinci persoane din Tabăra lui, a Sudicilor, și patru din Tabăra Vesticilor (Tarzy, Tudor, Alex și Renata).

„Am ales câteva persoane, în special doi băieți din propria tabără cu trei fete și, în concordanță, trei băieți cu o fată din tabăra adversă.

Acum nu mai există tabere adverse, formăm o singură echipă, mă bucur că faceți parte din echipa mea și sper ca împreună să dăm tot ce putem din noi”,
 a explicat Szilard.

Cine sunt concurenții care fac parte din echipa Mariei

La rândul ei, Maria i-a ales pe: Argentina, Georgiana, Ana, Blondu, Variu, Andrei, Cristi, Lemnaru, Liviu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„În primul rând, m-am gândit să fac o echipă echilibrată, după cum vedeți, avem și persoane foarte înalte și persoane foarte scunde. Suntem jumătate din echipa sudicilor și jumătate din echipa vesticilor”,  a spus concurenta după ce și-a ales coechipierii.

În mod surprinzător, nici Szilard, nici Maria nu au ales concurenți din Tabăra Nordicilor, ceea ce le-a revoltat pe Adina și Nicoleta, care aveau mari așteptări să facă parte din echipa lui Szilard.

Adina: „Mi-am mai luat o palmă și astăzi. Szilard mă uimește că a văzut în Alexandra un potențial mai mare decât ar fi văzut în mine sau în Nicoleta”.

Nicoleta: „M-am așteptat din partea lui Szilard să-mi aud numele, pentru că în el aveam încredere și îl vedeam un om cu capul pe umeri”.

Ulterior, Cosmin Cernat a dezvăluit că niciunul dintre concurenți nu știe ce va presupune jocul pe echipe. Prezentatorul vrea să-i țină în suspans pe aceștia și să-i pună în fața faptului împlinit, atunci când va începe proba.