PREMIERA la ''Puterea dragostei''! Doua concurente s-au SARUTAT in vazul tuturor

Autor: O.P.
Actualizat: 21 nov 2020, 09:30
andra si deea sarut

Fara precedent la ''Puterea dragostei''. Doua concurente s-au sarutat in casa, in vazul celorlalti concurenti.

Andra si Deea sunt cele mai bune prietene, din afara emisiunii. Cele doua au petrecut mult timp impreuna si sunt extrem de apropiate, dar nu toata lumea stia ca sunt atat de apropiate. 

Citeste si: Deea de la "Puterea dragostei", imagine de infarct! S-a fotografiat doar în lenjerie

Citeste si: Deea de la "Puterea dragostei", imagine de infarct! S-a fotografiat doar în lenjerie

Iata cum au fost surprinse cele doua in emisune: 

Andra Volos este cea mai noua concurenta de la" Puterea dragostei", care a venit cu ganduri serioase de a-si cauta jumatatea. Aceasta are 21 de ani si a pasit cu mult entuziasm in casa baietilor, lasandu-i fara cuvinte, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.

" Nu mi-am dorit sa cunosc pe nimeni! Nu ma iau dupa aparente! Vin, cunosc si atunci atac!", a spus Andra.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra a recunoscut in fata baietilor faptul ca cea mai recenta relatie s-a incheiat in luna mai, anul trecut si de atunci isi cauta marea dragoste.

Citeste si: Andra și Mocanu s-au împăcat! Prima apariție publică după pauza de relație! Cei doi s-au sărutat

Inca de cum a pasit in casa" Puterea dragstei", Andra a recunoscut ca nu a venit pentru un baiat anume, ci dimpotriva isi doreste mai intai sa ii cunoasca mai bine pe fiecare in parte si abia apoi sa se orienteze catre

cel care o atrage cel mai mult prin felul lui de a fi.

Totusi, Andra a reusit sa ii fure inima lui Bogdan Mocanu. Dupa ce a dus o ''batalie'' cu Jador pentru inima Andrei, Bogdan Mocanu a reusit sa o cucereasca. Desi pareau un cuplu din ce in ce mai puternic, intre Mocanu si Andra s-au ivit deja primele certuri.

Citeste si: Deea și Andy, scandal monstru la "Puterea dragostei"! I-a stricat coafura: "Nu mai vorbesc cu el, jur"

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.